On se elämä velmu jätkä, sanon mä! Justiinsa kun pääsin iloitsemaan monista etuuskäymisistä, niin johan pomppas eteen lastillinen paskaa. Sain sitten kirjeen Kelalta. Arvannette loput. Juuri niin, joudun maksamaan tukiani takaisin, koska olen ansainnut liikaa rahaa ansiotyössä. Olisi tästä muutama lause sanottavana. Listaaminen tuntuu parhaalta keinolta saada pointti ulos:

1. Olen saanut liikaa tuloja sellaisena aikana, kun asuin vielä yksin olosuhteiden pakosta aivan helvetin kalliissa yksiössä, jonka vuokraan eivät edes opintotuki ja asumislisä kimpassa riittäneet. Äidinkin kukkaroon jouduin turvautumaan.

2. Joudun maksamaan Kelalle takaisin tukiani BRUTTOmääräisenä, vaikka kaikkihan joskus opiskelleet tietävät, että tuista otetaan ennen maksamista 10% vero pois.

3. BRUTTOmääräisenä maksamisen lisäksi joudun lisäämään summaan 15% takaisinmaksukoron (Sttana mikä se muka on????), jonka jälkeen summa nouseekin mukavasti.

4. Se mitä joskus olen saanut liikaa on n. 420e tukia.

5. Se mitä joudun maksamaan 5.4. mennessä Kelalle takaisin onkin 529e.

6. Mistä ne kuvittelevat, että edelleen opintoja jatkavalla on varaa alkaa maksamaan summaa takaisin? Juu ja tiedän, sen voi maksaa osissa. Mutta silti, aikamoinen lisämenoerä miten vain ajateltuna.

Tarvinneeko asiasta enempää sanoa. Otsaani kasvaa koko ajan paksumpi ja pidempi miehen elin, joka vaappuu ympäristölle vaarallisena patukkana silmieni välissä. Onneksi Goalle lähtevä kone nousee ilmaan tasan yhdeksän päivän, yhden tunnin ja 7 minuutin päästä. Pitäisikö tästä tulkita, että jos jotain hyvää ja kaunista tulvii elämään, niin kyllä sitten kontillinen paskaakin?

Purrrrina on poistunut huoneesta ja palaa uusin kujein.