Vohkin Lupiinilta seuraavan muikean meemin.

Viisi suomenkielistä lempisanaani:

Toivo, kissuus, ajatella, suudelma, simpukka.

Mielestäni äänteellisesti kaunein suomen kielen sana:

Soitin. Soi jo sanottaessa.

Viisi sanaa, joita tulen eniten käyttäneeksi arjessa:

Vittu, Viivissimo, Nasutti, mä, sä.

Sanonta, sananlasku tai aforismi, joka merkitsee minulle eniten:

Miljoona tapaa viettää aikaasi. Siinä kaikki itsenäisyys, elämän monimuotoisuus, vapaus, vankila, tunne, intohimo ja tarkoitus.

Viisi suomenkielistä sanaa, joita inhoan eniten:

Yökylä, eväät, voikkuleipä, hitsi, huora.

Puhkikulunut fraasi, jonka tilalle pitäisi keksiä jotain uutta:

Kyllä routa porsaan kotiin ajaa. Jo teinivuosina allergisoitunut pahasti sanonnalle ja tuskin koskaan kutina lievittyy. Jo silloin olin samaa mieltä kuin nyt: lähtemiselle on yleensä eri syy, kuin se, että saa joskus myöntää olleensa väärässä ja joutuvansa palaamaan takaisin. 

Sana, jonka haluaisin kuulla useammin:

Tasa-arvo.

Viimeisin nykykielen sana, jonka olen oppinut:

Spastisuus. Tarkoittaa hermovauriosta johtuvaa lihaksien jäykkyyttä ja toimintakyvyn heikkoutta. Varmaan todella hankala arvata, että juontaa opinnoista tuon sanan oppi.

Rokki soi taustalla ja yksi siideri alla. Taidanpa juoda toisenkin Black Ratin. Alkoholi pulputtaa synapseissa rentouttavaa sanomaansa ja kuiskii samalla kehoittavia viestejä pään täyteen. Nimenomaan: pää täyteen. Olisi hyvä saada kuula umpeen ihan mistä muusta tahansa, kuin asiakkaiden ongelmista, terapiasuhteesta, interventiomahdollisuuksista, arviointimenetelmistä, haastatteluista ja desinfiointiaineen katkusta. Jos aivot eivät huuda toimintaterapiasanomaa, se huutaa elämässä koettuja vääryydenkokemuksia ulos niin kovaa, että en kestä enää mitään vittuiluja. Mitta täynnä. Aivomyrsky, jonka tuloksena hienoja oivalluksia ja saatannallista väsymystä.

Siideri on niin hyvää. Ja yksinäisyys. V meni rangelle lyömään palloja - onneksi. Riitelyn tunnelmaa ilmassa, vaikka varsinaisia aseita ei olekaan kaivettu esille. Ei jaksa kommunikoida. Tekisi mieli hoitaa suhdetta primitiivismeiningeistä käsin. Hieman pussailua, peiton pöyhimistä ja mahdollisimman vähän mitään älyllistä keskustelua. Monesti miehen ja naisen välillä juuri edellä mainittu on kaikkein toivottavinta.

Purrrrina on poistunut huoneesta ja palaa uusin kujein.