Olen varsinainen kävelevä apteekki nykyisin. Viime yönä testissä Opamox 15mg. Ei mitään vaikutusta, jos ei oteta huomioon snadisti raskasta tunnetta jäsenissä. Itse tarkoitukseen, eli uneen, troppi ei auttanut. Stellaa löytyy kaapista myös, mutta en aio koskea, koska en aio nähdä huonekalujen liikkuvan itsestään. Jessus, mitä lääkkeitä ihmisille syötetäänkään! Jos pakkausselosteessa varoitetaan kahteen otteeseen mahdollisesta sekavuudesta (sis. mahdolliset hallusinaatiot!), kieltäydyn mitä kohteliaimmin ja valvon.

Kaikki menee pretty much päin vittua. Kouluun ei ole ollut mitään asiaa pingispalloiksi turvonneiden luomien kanssa. Ei sillä, muistutan väsymyksen ja lääkekokeilujen vuoksi siksi verta paljon kuolaavaa idioottia, että eipä ole paljon ihmisten ilmoille asiaa muutenkaan. Eilen käväisin pikareissulla keskustassa alemyynneissä ja 1,5 tunnin kiertelyn jälkeen olin aivan rättipoikki. Ei viitsisi turhaa itseään väsyttää.

Täyttelin netissä Hoasin asuntohakemuksen tottunein ottein, valitsin valikosta "yksin" ja painoin "lähetä". Juuri ennen painamista pidin pienen nanosekunnin mittaisen miettimistauon, joka ilmeni muljahduksena rintakehässä. Hmpphm. Laitettu on. Tuosta noin. Valehtelisin jos väittäisin, etteikö pingispalloilla olisi asian kanssa mitään tekemistä.

Mihin minä olen menossa? Ja yksinkö? Niitä kysymyksiä, avoimia, ilma sakeanaan. Joskus tuntuu siltä, että tuntuu niin paljon, ettei tunnu miltään. Eilen tuntui taas siltä, että rinnassa on vain yksi tunne, joka paukkaa pihalle, yritin minä sitten taistella sitä vastaan millä keinoin tahansa. Istuin suihkussa ja ulvoin kovaan ääneen. V istui vessanpöntön kannen päällä vesihöyrystä sakeana olevassa kylpyhuoneessa seuranani ja taisi ymmärtää monta asiaa. Joskus rakkaus on niin tiheää.

Tilasin lääkäriajan, jotta saataisiin apteekki kuntoon. Ei tässä enää auta testailla. On saatava unta ja pää jotenkin reilaan. Koulu jatkuu jo ja elämä jatkuu, vaikka jolla kulla tuntuu aika pysähtyneen. On vain laitettava jalkaa toisen eteen, että jokainen rakennelma ei sortuisi samaan pölyävään raunioiden kasaan toistensa hiljaisiksi hautatovereiksi.

Purrrrina on poistunut huoneesta suihkuun ja sen jälkeen meikkaa itselleen kasvot.