Hmm, kouluakouluakoulua. Tehtäviätehtäviätehtäviä. Kirjastokirjastokirjasto. Lenkkiäsyömisetarkkailualenkkiäsyömisentarkkailua. Siinä se, pähkinänkuoressa. Nyt paremmat yöunet fiksatun lääkityksen ansiosta, tosin ei unilääkkeiden. Menossa oivalluksien kausi, kun pintaan pulpahtelee kaikenlaista äkkijännää ajatusta. Olen maltillisempi hieman, jopa harkitsen ennen kuin teen päätöksiä. Enkä hyväksy KAIKKIA tarjouksia. Omaan siis rajat! Hailakat, mutta rajat yhtäkaikki!

Käväisin nopeasti kotimatkalla kaupasta salaattitarpeet. Minulle on tulossa kohtapuoliin vieras, jota en ole tavannut noin puoleentoista vuoteen. Oikeinkin kiva nainen, sellainen, jota ei tarvitse olla alinomaan tapaamassa, että ystävyys säilyisi freesinä. Saattaa olla, että sulatan pakkasesta viime lauantaina leipomiani laskiaispullia juhlan kunniaksi.

Ai niin, olen tainnut unohtaa kertoa, että me muutamme nyt sitten kolmioon. Samaan taloon, eri rappuun. Hieno kolmio onkin, täydellisesti rempattu unelma! Nyt sitä muuten jo uskaltaa ja antaa itsensä unelmoida paremmasta huomisesta. (Kirjoittajan huomio, joka juontui sanasta "unelma".)

Edit. klo 20.25

Vieras kävi ja viipyi neljä mahtavaa muistelemisen ja kuulumisten vaihtavaa tuntia. Tuntuipa pirteältä. Pirteämmältä kuin aikoihin!

Purrrrina on poistunut huoneesta viettämään loppuiltaa surffaillen.