Vastauksia aiempaan meemiin.

Tiina:

-Minulle tulee sinusta ihan selkeästi mieleen Mötley Crüe.

-Meille yhteinen mielenkiinto, joka ponnahtaa mieleeni ensimmäisenä, on tietenkin musiikki. Niin loistavia musavideoita sun blogissasi ja minä aina siellä innokkaimpana riekkumassa ja kuuntelemassa.

-Kadehdin sinua käsittämättömästä kyvystäsi kirjoittaa positiivisia asioita mielekkäällä, oivaltavalla ja luettavalla tavalla. Osaat siitä huolimatta olla kriittinen. Vau!

-En muista kenen blogista (Lumi?) pomppasin ensimmäisen kerran Enimmäkseen Harmittomaan, mutta muistan lukeneeni sinua ihmetystä täynnä. Tämä tulee kaikella hyvällä: uskomattoman arkipäiväisistä, jopa ns. tylsistä aiheista, uskomattoman hauskaa tekstiä. Ja mikä kommenttipaljous!

-Muistutat ehdottomasti delfiiniä. Iloinen, älykäs, ihmisrakas ja leikkisä.

-Mistä asiasta tulet surulliseksi?

Funka:

-Sinusta tulee mieleeni glam rock. Älä kysy miksi, mutta jotenkin persoonaasi voisi sopia liioittelu hyvällä maulla.

-Luulen, että meitä molempia ravisuttelee samat ihmisyyteen liittyvät kysymykset. Olemme molemmat hyvin pohtivaisia.

-Kadehdin sinua energiastasi löytää aina uutta musiikkia ja innostuksestasi siihen. Itse en tällä hetkellä pysty suuntaamaan musiikkiin.

-Tulin luoksesi varmaan Minhilästä. Muistan lukeneeni sinua silloin tällöin, mutta koukkuun blogiisi jäin meidän pikaisen livetapaamisen jälkeen. Olit niin mielenkiintoinen sinä kesäisenä päivänä, istuessasi siinä, melko hiljaisena, salaperäisenä.

-Muistutat eläimenä karhua. Talvet unilla, kesällä elämänsä kunnossa.

-Jos saisit muuttaa yhden asian elämästäsi, minkä muuttaisit?

Lumi:

-Olet ehdottomasti suomipop. Jalat maassa, pää pilvissä. Suomalainen sisu perkeleen tiukassa! (Meinasin vastata tähän RHCP, koska tiedän rakkautesi siihen, mutta säästän sen seuravaan.)

-RHCP-rakkaus. Olemme Faneja isollä äffällä molemmat! Samaa on myös ehkä masennus (tai hankaluudet elämässä yleensä), siitä toipuminen ja elämänilon löytyminen askel askeleelta. Toistemme tukeminen!

-Kadehdin sinua avoimesti kotihengettäryydestäsi. Uskomattomia kokkauksia (aina vesi kielellä luen niistä), verhot vuodenajan mukaan ja yleinen touhukkuus. Voi kun minäkin jonakin päivänä jaksaisin, sillä minussa asuu sisäinen kotihengetär.

-Löysin luoksesi jonkun kommentoinnin kautta. Ehkäpä Minh? No joka tapauksessa kiinnostus heräsi ja aloin heti lukemaan säännöllisesti blogiasi.

-Sinusta tulee ehdottomasti mieleen kissa. Naisellinen, nautiskelija, oman tiensä kulkija.

-Miksi olet alkanut alunperin käyttämään päihteitä?

Cista:

-Muistutat Kate Bushia. Sielukas, voimakas, naisellinen, traaginenkin.

-Meitä kiinnostaa molempia samanlainen työ ja asiakkaat. Yhteistä on myös isot tissit ja kysymys: MIKSI?.

-Kadehdin sinua valmistumisestasi. Voi kun minäkin jo... Ihailen myös tapaasi kirjoittaa lyhyesti, mutta sanoen paljon enemmän kuin mitä sanojen summa on.

-Muistan, että sinulla oli samanlainen blogipohja, kuin minun blogissani aikoinaan. En muista enää mistä luoksesi päädyin, muistan vain oivaltaneeni, että tässä lienee nainen, jolla on sellaista sanottavaa, joka liikauttaa sisuskalujani.

-Muistutat lintua. Vapaus sinussa sisällä, siivet uskomattoman kauniit.

-Miksi aloit opiskella uutta ammattia?

Tässä nämä. Jos halukkaita ilmaantuu lisää, teen sitten uuden satsin. Nyt muihin hommiin.

Purrrrina on poistunut huoneesta pohtimaan loppuillan kulkua.