Tsirp tsirp tsirpeti tsirp. Siis olen ihan sekoboltsina täällä. Viikonloppu oli IHANA. Rakkaan ystävän kanssa oli niin kertakaikkisen keveää. Perjantaina ihmettelimme tunnin verran Funky Elephant -bileissä Tavalla kohmeaa menoa, kunnes kunnostauduimme hakemalla takit ja lähtemällä On the Rocksiin kukkaishippibileisiin. 28e meni kankkulan kaivoon funkyiluun, mutta ei se mitään, kun tilalle tuli PALJON. Hyvä bändi veivasi kaikki 60-70-luvun klasarirockvedot huimalla taidolla ja me joimme kaljaa. Kaljaa. Kaljaa. Humalluin niin muikean hurmaavasti.

(Seuraa kuiskausosio: Tapasin aivan jumalaisen Miehen. Oli henkevän ylevät keskustelut samanlaisista arvoista sekä pussailua ennen ja jatkojen aikana. Pikkuisen ihastuttaa, kun tekstiviestin lähettäminen saa kätöset täräjämään. Mutta koska tämä tuli kuiskauksena, niin kukaan ei nyt sitten tavallaan tiedä tästä mitään ja ollaan vaan muina miehinä ja dippadappa ja silleen...)

Asuntoa edelleen jännitän. Eilen kuulin, että minulle järkkääntyy kuin taivaasta tipahtaen pyykinpesukone ja muutamia puuttuvia huonekaluja. Samaan syssyyn tuli tieto, että olen erään asunnonvälityssäätiön kautta privaattijonossa. Luo positiivista virettä asunnon metsästykseen. Toivoa on, toivoa on.

(Kuiskaussessio jatkuu: Huh. Laitoin vasta sen tekstiviestin.Voi ei. Nyt en kestä odottaa vastausta. Pitää rauhoittua, kun on niin kamala sisäinen tunne, että kaikki menee ihan pieleen. Tai siis kun enhän minä tässä mitään odota tältä Mieheltä. Nuorikin kuin mikä ja varmasti monta rautaa tulessa. Apua. Miten sitä ihminen voikin yhdessä illassa kehittää ihastustunteita tuntemattomaan ihmiseen? Nautitaan siitä (Miten niin nautitaan? Ihastuneena oleminenhan on aivan yhtä kamalaa kärsimystä. Mihinkään pysty keskittymäänkään.) ja keväästä.)

Asiat tuntuvat järkkääntyvän oikein urakalla. Hyvää tulee kasoittain, niin että ei todeksi tohdi uskoa. Loppukesän ulkomaanmatkakin varattu (siitä myöhemmin lisää) ja minun puolesta maksettu. Kaikenlaista sitä ihminen saa elämänsä aikana nähdä ja kokea. Jaksaa taas terapiassa painaa, kun joku osa vyyhdistä on suorana lankana edessä.

Purrrrina on poistunut huoneesta suihkuun (Kuiskausversio 3.0: Ja jännittämään vastausta.)