Lumi heitti haasteen ja minä otin kiinni.

10 asiaa, joista pidän itsessäni:

1. Huolellisuus. Kun ryhdyn johonkin, teen sen aina perfektionistiseen tapaan erittäin huolellisesti. En pidä siitä, että asiat ovat sinnepäin, jos on mahdollista tehdä asia paremminkin. Tämä pätee erityisesti opiskelutehtäviin. Olenkin aika haluttu ryhmätyöjäsen tästä huolellisuudestani johtuen.

2. Siisteys. Pidän järjestyksestä. Mielestäni kaikkien asioiden tekeminen on helpompaa, jos paikat ovat siistit. Tavarat löytyvät oikeilta paikoiltaan ja mieli lepää, kun lattia kiiltää. Tunnen itseni ärtyneeksi ja sekaiseksi, jos ympäristössä vallitsee epäjärjestys. Töissäkin työkaverin sanotaanko lievästi boheemi tyyli saa minut näkemään punaista. En koskaan tiedä mistä pitäisi jatkaa hänen jäljiltään, kun kaikenlaista epämääräistä sälää löytyy hänen työpisteeltään.

3. Hyvätapaisuus. Osaan käyttäytyä toisten ihmisten aikana aina kohteliaasti. Huonotapaisuus itse asiassa on mielestäni moukkamaisuuden esiaste. Täytynee sanoa, että totaalisesti hermoni menetettyäni en välttämättä osaa olla hyvätapainen, vaan voin raivohullukohtauksessa kyllä huutaa päin pläsiä. Mutta yleisesti ottaen olen hyvätapainen.

4. Kirjoittamistaito. Ilman sitä tukehtuisin.

5. Huumorintaju. Osaan olla ihan nokkela ja hauskakin. Itseäni ainakin naurattaa välillä. (Mikä tae tuo nyt on huumorintajusta sitten? Eh...)

6. Huulet. Minulla on sopusuhtaiset, kauniin malliset ja melko pulleat huulet, joihin on kiva levittää huulikiiltoa korostamaan naisellisuutta.

7. Oppiminen. Olen nopea oppimaan uusia asioita, josta on hyötyä joka työpaikassa, opiskelusta puhumattakaan.

8. Avuliaisuus. Autan mielelläni muita, jos he tarvitsevat apua. Avuliaisuus saattaa olla konkreettista asioiden tekemistä - esim. saatan tiskata astiat ollessani kaverilla kylässä - tai sitten intensiivistä kuuntelemista ja läheisen ongelmien ratkaisua yhdessä tuumin.

9.  Lapsenmielinen positiivisuus. Olen yleensä hyvällä tuulella ja intoudun pienestä. En tarvitse kovin kummoisia asioita, jotta olisin tyytyväinen ja iloinen. Kyynikkojen mielestä tämä on kehittymättömyyttä, mutta minä sanon, että kyynikoilla on tylsä elämä.

10. Energisyys. Olen harvoin lamaantuneen väsynyt. Jaksan huonoillakin yöunilla painaa merkittävän pitkään.

Haastan Lupiinin tekemään tämän meemin.

Purrrrina on poistunut huoneesta ja palaa uusin kujein.