Sambaaaaaaa! Tää käväs katsomassa Sambakarnevaaleja ála Helsinki tuossa päivällä. Oliko vähän hienoja kimallepukuja ja pyöriviä peboja! Pukeuduinpa sitten luottavaisesti hiattomaan paitaan huomatakseni, että merituuli on vielä aivan helvetillisen kylmä. Kohmeessa koitin hieman askeltaa kadun varrella, mutta aika jähmeäksi jäi pyllynpyöritys. Samba sulatti kuitenkin sydämeni ja ajattelin ehdottomasti mennä tunneille. Kroppa sutjakoituu ja mieli paranee. Arriva! Siistii!

Nyt ajattelin käväistä lämmittävässä suihkussa ja sitten vaan meikkamaan iltaa varten. Olen menossa bileisiin illalla. Hauskaahauskaahauskaa. Tukka käkkärälle ja sellaista.

(Olen sitten mennyt sekaantumaan varattuun mieheen (joka on TIETYSTI ihan just, tässä näin, eroamassa avokistaan...yeahright) - ainou, ei tarvitse aloittaa moraalisaarnaa. Perkele, en ymmärrä miten tässä näin kävi. Olen kadottanut omatuntoni jonnekin matkan varrelle ja se ei ole hyvä se. Hyvä, etten eilen himoissani jo alkanut houkutella häntä luokseni. Lähellä oli. Nyt mietin tässä, että pitääpä laittaa käsijarru päälle ja ehkäpä ottaa hengähdystauko. Eihän tässä ole mitään järkeä.Onneksi homma on pysynyt puhtaasti sanallisen flirttailun puolella, eikä mitään eritteitä ole vaihdettu. Eikä vaihdeta. Silti, paskamaista ja halpamaista minulta. Todellakin. Täytyy lopettaa, että voi vielä huomennakin katsoa itseään peilistä.)

Nonni. Menen nyt sinne suihkuun. Ehkä tästä illasta vielä tulee jotakin. Puuh.

Purrrrina on poistunut huoneesta tekemään katumusharjoituksia.